torstai 31. toukokuuta 2018

Rantakylän Luova lava -kerhon kevätkausi oli värikäs ja iloinen

Luova lava –kerhon kevätkausi Rantakylänkin osalta saatiin toukokuussa päätökseen. Kerholaiset olivat varsin innokkaita ja luovia, ja kerhokautemme muodostuikin hyvin värikkääksi ja monipuoliseksi.

Tutustuimme kerhokauden aikana eri taiteen lajeihin pelien ja leikkien kautta. Kerholaiset olivat taitavia ilmaisutaidollisissa leikeissä ja innostuivat erityisesti reaktionopeutta vaativista peleistä. Teimme kauden aikana myös kädentaitoja kehittäviä tehtäviä ja tutustuimme musiikin rytmimaailmaan itse tehtyjä sadeputki-soittimia soitellen.


Kerhokausi suunniteltiin lasten kanssa yhdessä ja suosikkijutuiksi kerhokauden aikana tätä myöten nousivatkin erityisesti lasten toivomat slimekerta ja ulkoilukerta. Slimekerralla kerholaiset pääsivät valmistamaan itse slimeä eli limaa, ja sekös olikin hulvattoman hauskaa. Ulkoilukerralla puolestaan lapset innostuivat kuvaamaan oman lyhytelokuvan. Siinä jäikin sitten ohjaajalla leikkilista taskuun, kun jotain paljon hienompaa syntyi lasten omasta mielikuvituksesta. Upea kevätsää kruunasi ulkoilu- ja kuvaustuokiomme.

Eri taiteen lajeista ryhmämme selkeä suosikki oli tanssi, jonka ympärille kerhokautemme Hetki taiteilijana -esityskin tänä keväänä rakentui. Esitys koostui kerholaisten valitsemista neljästä eri musiikkikappaleesta, joihin he keksivät myös itse koreografiat. Esitys sisälsi myös soittoa sadeputkisoittimilla. Kävimme esiintymässä kauden lopulla Rantakylän Lähiötalon ikäihmisten ryhmälle.

Kiitos mukavasta kerhokaudesta! 

PS. Kerhotoiminta jatkuu taas syksyllä 2018. Ilmoittelemme myöhemmin tarkemmin. Pysykää siis kuulolla…Siihen asti aurinkoista kesänviettoa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti