keskiviikko 2. toukokuuta 2018

Hammaslahden Luova Lava -kerhon kevätkausi saatu päätökseen

Hammaslahden Luova Lava -kerhon kevätkausi päättyi viime viikon tiistaina (24.4.) päätösesitykseen Suhmuran Hoivakoti Iltarauhassa. Esityksenä nähtiin lasten itse suunnittelema nukketeatteriesitys, jonka keskipisteessä olivat esitykset ja kommellukset kesäisessä Ilosaarirockissa. Näytelmä meni oikein hyvin ja hoivakodin yleisö oli mielissään lasten tekemästä esityksestä. Esityksen jälkeen jäätiin vielä porukalla hetkeksi rupattelemaan asukkaiden kanssa ja lurautettiinpa yhdessä laulukin.

Kerhokauden aikana opittiin uusia leikkejä ja pelejä, suunniteltiin esitystä, askarreltiin lavasteita ja nukketeatterin nukkeja ja pidettiin vielä loppuun pieni herkkukerta. Lasten mielestä kerhossa mukavinta tekemistä oli päätösesityksen suunnittelu. Alkukausi kerhossa mentiin yhden ohjaajan voimin, mutta maaliskuussa saatiin Juhon ohjaajakaveriksi Camilla, mikä toi mukavasti uutta meininkiä kerhotoimintaan ja oli mukava lisäys niin lasten, kuin Juhonkin mielestä.

Kiitoksia kaikille kerhokaudesta! Muistakaahan, että Hammaslahdessa järjestetään Luova Lava -leiri 25.-29.6.2018. Tervetuloa mukaan myös leirille! Lisätietoa leireistä ja ilmoittautumislinkit löydät täältä!

Kerhot jatkuvat taas syksyllä! Tarkemmista tiedoista ilmoittelemme myöhemmin.. Siihen asti, Hammaslahden kerhonohjaajien puolesta mukavaa ja aurinkoista kesää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti